Publicerad 2024-03-12.

Lev och lär din dröm under 2,5 år medan kunskapen från din handledare överförs till dig på plats i Falun, Dalarna. Du lär dig yrket i den verklighet du sedan kommer att arbeta i. Utbildningen avslutas med ett examensarbete eller ett Gesällprov. En genomförd godkänd utbildning ger också en yrkeshögskoleexamen.

Falun Stenhuggeri söker lärling till sitt företag i Falun, Dalarna. De är ett familjeföretag med över 40 år i branschen. De tillverkar nya gravstenar, textkompletterar, renoverar och rengör befintliga gravstenar. De säljer även fönsterbänkar, bänkskivor, övrig inredningssten och marksten som kan anpassas efter kundens behov.

För frågor om lärlingsplatsen, kontakta Falu Stenhuggeri på mejl info@falustenhuggeri.se eller telefon 023-250 30.

Frågor om utbildningen besvaras av Hantverkslärling via mejl info@hantverkslarling.se eller på telefon 0247-369 60.

Är det dig vi söker? All information om vilka förkunskaper du behöver, hur du ansöker och utbildningens upplägg hittar du här.