Publicerad 2024-03-12.

Lev och lär din dröm under 2,5 år medan kunskapen från din handledare överförs till dig på plats i Jämtland. Du lär dig yrket i den verklighet du sedan kommer att arbeta i. Utbildningen avslutas med ett examensarbete. En genomförd godkänd utbildning ger också en yrkeshögskoleexamen.

Frösö Handtryck söker lärling till sitt tryckeri i Nälden, Jämtland. Ett litet tryckeri med stort hjärta!  Vår tidigare lärling Malin tog examen i maj förra året och arbetar numera hos Frösö Handtryck på heltid. De skulle gärna vilja bli fler textiltryckare, så nu finns möjlighet att söka en lärlingsplats genom vår YH-utbildning.

Om dig

Du som söker bör ha gott färgseende, vara noggrann och ha ett öga för detaljer samt god fysik då du arbetar med hantverk och stora screenramar, verktyg, maskiner och tygrullar. Ett plus är dina sociala förmågor då vi är ett team som hjälper varandra i det dagliga arbetet. Utbildningen drivs på distans och är helt arbetsplatsbelagd under ca 2,5 år på plats i Nälden, Jämtland.

Frågor om hur det är att vara lärling hos Frösö Handtryck kan du mejla till malin@frosohandtryck.se.

Frågor om utbildningen besvaras av Hantverkslärling via mejl info@hantverkslarling.se eller på telefon 0247-369 60.

Se mer i Frösös Instagraminlägg här:

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Frösö Handtryck (@frosohandtry

 

Är det dig vi söker? All information om vilka förkunskaper du behöver, hur du ansöker och utbildningens upplägg hittar du här.