Publicerad 2024-03-12.

Lev och lär din dröm under 2,5 år medan kunskapen från din handledare överförs till dig på plats i Högsjö, Södermanland. Du lär dig yrket i den verklighet du sedan kommer att arbeta i. Utbildningen avslutas med ett examensarbete. En genomförd godkänd utbildning ger också en yrkeshögskoleexamen.

Thorslundkagge söker lärling till sin verksamhet i Högsjö i Vingåkers Kommun. Här bevaras stolt hantverkskunskaper som är mer än 2500 år gamla. De kombinerar kärleken till träet med en gedigen yrkeskunskap och modern specialteknik. Resultatet är trätunnor som ger drycker dess unika karaktär och ett brett sortiment av trädgårdstunnor som alla har ett gemensamt – högsta kvalitet i varje detalj. Företaget drivs av Johan, som 1997 blev den förste i Sverige på 50 år att få sitt Mästarbrev i tunnbindaryrket.

Frågor om lärlingsplatsen besvaras av Thorslundkagge på mejl info@kagge.com eller telefon 0151-160800.

Frågor om utbildningen besvaras av Hantverkslärling via mejl info@hantverkslarling.se eller på telefon 0247-369 60.

Är det dig vi söker? All information om vilka förkunskaper du behöver, hur du ansöker och utbildningens upplägg hittar du här.